Reacţia liderului politic al Hamas când a aflat vestea că i-au fost ucişi trei copii

Trei fii ai liderului Hamas în străinătate, Ismail Haniyeh, au fost ucişi într-un atac israelian în Gaza, fiind afectaţi şi câţiva nepoţi.

997 afișări
Imaginea articolului Reacţia liderului politic al Hamas când a aflat vestea că i-au fost ucişi trei copii

„Sunt martiri, moartea lor nu va afecta Hamas”, a spus liderul grupării teroriste. IDF a confirmat ştirea, spunând că toţi sunt „agenţi militari Hamas”.

Un videoclip a înregistrat momentul în care vestea morţii celor trei copii ai săi i-a fost comunicată lui Ismail Haniyeh, în timp ce acesta se afla la Doha, Qatar.

„Fie ca Dumnezeu să aibă milă de ei”, a comentat el. „Acum putem continua”, spune apoi Ismail Haniyeh, după care face semn invitaţilor că pot merge mai departe.

Mulţi de pe reţelele de socializare au comentat reacţia lui, considerând-o rece şi detaşată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici