Reacţia PMB la construcţia a 700 de metri într-un an la Prelungirea Ghencea: Lucrările la un tronson, gata în octombrie. Coronavirusul ne-a întârziat

  • Proiectul de lărgire a Prelungirii Ghencea a fost început în septembrie 2019
  • Într-un an, s-au construit 700 de m din 6 kilometri, potrivit Asociaţiei Iniţiativa Prelungirea Ghencea
  • Autorităţile estimează că primul tronson va fi finalizat în octombrie 2020
1401 afișări
Imaginea articolului Reacţia PMB la construcţia a 700 de metri într-un an la Prelungirea Ghencea: Lucrările la un tronson, gata în octombrie. Coronavirusul ne-a întârziat

Reacţia PMB la construcţia a 700 de metri într-un an la Prelungirea Ghencea: Lucrările la un tronson, gata în octombrie. Coronavirusul ne-a întârziat

Gabriela Firea a construit în aproximativ un an de zile 700 de metri de drum dintr-un total de 6 kilometri în Prelungirea Ghencea, potrivit informaţiilor Asociaţiei Iniţiativa Prelungirea Ghencea, publicate de MEDIAFAX. Lucrările au început în septembrie 2019.

În replica, Primăria Capitalei a menţionat că tronsonul între strada Braşov şi Râul Doamnei ar trebui să fie gata în octombrie 2020, iar drumul este realizat în proporţie de 90%, potrivit informaţiilor transmise de biroul de presă al Primăriei Capitalei către MEDIAFAX.
 
Tot autoritătile au anunţat că mai ai de aşteptat din cauza crizei COVID-19, iar o parte dintre materiale au ajuns târziu. 
 
”Lucrările au fost mult îngreunate de pandemia noului coronavirus, o parte dintre materialele comandate fiind livrate cu întârziere de către furnizori. De exemplu, o parte dintre ţevile noi necesare pentru devierea reţelelor de utilităţi au fost livrate în şantier abia în urmă cu o lună”, au transmis reprezentanţii biroului de presă ai Primăriei Capitalei.
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici