Reacţia Poliţiei Constanţa după ce Arhiepiscopul Tomisului a sfidat regulile în noaptea de Revelion

Poliţia Constanţa reacţionează după ce, în noaptea dintre ani, Arhiepiscopul Tomisului a ţinut Slujba de Anul Nou după ora 23.00, când circulaţia este interzisă: Scopul nostru nu este acela de a aplica sancţiuni, ci ca oamenii să conştientizeze riscurile la care se expun.

15386 afișări
Imaginea articolului Reacţia Poliţiei Constanţa după ce Arhiepiscopul Tomisului a sfidat regulile în noaptea de Revelion

Reacţia Poliţiei Constanţa după ce Arhiepiscopul Tomisului a sfidat regulile în noaptea de Revelion

„Cu privire la evenimentul religios desfăşurat seara trecută, la Catedrala Arhiepiscopală Sfinţii Petru şi Pavel, precizăm faptul că poliţiştii şi jandarmii constănţeni au acţionat în zona respectivă, informând persoanele cu privire la legislaţia actuală în ceea ce priveşte deplasarea în afara locuinţei în intervalul orar 23.00 - 05.00, precum şi obligativitatea purtării măştii de protecţie în mod corespunzător”, transmite IPJ Constanţa.

Astfel, poliţiştii i-au informat pe oameni despre măsurile dispuse în actualul context epidemiologic.

„Reamintim că scopul nostru nu este acela de a aplica sancţiuni, ci ca oamenii să conştientizeze riscurile la care se expun, dacă nu respectă normele legale în vigoare. Persoanele prezente au fost atenţionate verbal, poliţiştii amintindu-le despre necesitatea adoptării unui comportament responsabil”, adaugă sursa citată.

IPS Teodosie anunţase de joi seară că va oficia slujba Te Deum de Anul Nou la ora 23.15, în catedrala arhiepiscopală Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel din Constanţa. La slujbă au participat aproximativ o sută de credincioşi, în condiţiile în care circulaţia este interzisă după ora 23.00.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici