Reacţie TARDIVĂ în cazul prietenei Luizei, după ce subiectul a apărut în presă, la o lună după ce a cerut ajutor la 112

Poliţiştii din Dolj au decis reţinerea fostului iubit al prietenei Luizei Melencu, care a sesizat la 112, în iulie, că fostul ei prieten a devenit agresiv. Reacţia vine după ce fata a povestit în presă ce i se întâmplă. Fata a spus că poliţiştii au ameninţat-o cu amendă dacă mai sună la 112.

3151 afișări
Imaginea articolului Reacţie TARDIVĂ în cazul prietenei Luizei, după ce subiectul a apărut în presă, la o lună după ce a cerut ajutor la 112

Reacţie TARDIVĂ în cazul prietenei Luizei, după ce subiectul a apărut în presă, la o lună după ce a cerut ajutor la 112

Tânărul suspectat că a agresat fata de 16 ani, din comuna Dioşti, judeţul Dolj, a fost reţinut de poliţişti.

Tânărul de 22 de ani este bănuit că a intrat, la începutul lunii iulie, în casa Izabelei, înarmat cu un topor, după ce anterior i-a trimis acesteia mai multe mesaje de ameninţare.

Tânărul este suspectat de violare de domiciliu şi ameninţare.

Izabela, prietenă a Luizei Melencu, fata dispărută în Caracal, a povestit că a sunat la 112 în luna iulie, atunci când s-a despărţit de fostul prieten, care a devenit agresiv şi a încercat să intre peste ea în casă.

„Era foarte gelos şi începuse să mă bată. Atunci m-am despărţit de el. A început să devină şi mai agresiv şi a încercat să intre peste mine în casă, la începutul lunii iulie, dimineaţa, la 4. Am sunat la 112 şi când am văzut că a trecut ceva timp şi nu vine nimeni am mai sunat încă o dată şi apoi a venit poliţia. Mi-au spus că mă amendează dacă mai sun la 112", a spus Izabela, în vârstă de 16 ani.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, spunea că pe numele tânărului care a agresat-o pe prietena Luizei Melencu a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

„La nivelul Postului de Poliţie Dioşti se află în lucru un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu şi ameninţare. Plângerea a fost depusă împotriva unui tânăr de 22 de ani, din aceeaşi localitate, care la data de 4 iulie a.c. ar fi pătruns în locuinţa celei în cauză şi ar fi ameninţat-o cu acte de violenţă", a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Totodată, conducerea IPJ Dolj a anunţat că face un control la Poliţia Dioşti, după ce Izabela a povestit că a fost ameninţată cu amenda de poliţişti pentru că a sunat la 122.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici