Reclama la o băutură carbogazoasă, de lângă sediul SRI din Iaşi, a fost înlocuită. Ce mesaj conţinea. FOTO

O reclamă la o băutură carbogazoasă cu mesajul „Uneori cel mai frumos cadou este să ascultăm", amplasată în faţa sediului SRI Iaşi, a fost înlocuită, miercuri, cu un afiş al Operei Naţionale Române.

5876 afișări
Imaginea articolului Reclama la o băutură carbogazoasă, de lângă sediul SRI din Iaşi, a fost înlocuită. Ce mesaj conţinea. FOTO

Reclama la o băutură carbogazoasă, de lângă sediul SRI Iaşi,înlocuită cu un afiş al Operei Naţionale

O fotografie cu reclama Coca Cola, amplastă în faţa sediului SRI din Iaşi, a fost postată şi a strânit zeci de reacţii pe Facebook.

Reclama conţine mesajul „Uneori cel mai frumos cadou este să ascultăm".

Sursa FOTO: Facebook

„1. Citeşte ce scrie pe panou. 2. Ghiceşte clădirea din spatele panoului. 3. Râzi/ plângi", a scris un ieşean care a distribuit fotografia pe Facebook.

În cursul zilei de miercuri, panoul publicitar a fost dat jos şi a fost înlocuit cu o reclamă la Opera Naţională Română Iaşi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
reclama,
facebook,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici