Record de solicitări la Ambulanţa Bucureşti-Ilfov, 150 sunt încă urgenţe în aşteptare

Peste 900 de solicitări au fost înregistrate, luni, la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov, 150 fiind încă urgenţe în aşteptare, ceea ce înseamnă un record, situaţie în care trei medici au fost aduşi de acasă, fiind nevoie să lucreze ambele ture, atât cea de după-amiază, cât şi cea de noapte.

42 afișări
Imaginea articolului Record de solicitări la Ambulanţa Bucureşti-Ilfov, 150 sunt încă urgenţe în aşteptare

Record de solicitări la Ambulanţa Bucureşti-Ilfov, 150 sunt încă urgenţe în aşteptare (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Managerul Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov, Alis Grasu, a declarat, luni seară, pentru MEDIAFAX, că până la ora 21.40 au înregistrate 903 solicitări, cu 509 urgenţe.

Dintre acestea, 150 de urgenţe sunt încă în aşteptare, după ce foarte multe echipaje au fost dirijate către Maternitatea Giuleşti, iar ambulanţele SMURD au fost în întregime mobilizate pentru evacuarea maternităţii.

În aceste condiţii, managerul SABIF a mobilizat ambele ture pentru a face faţă urgenţelor, iar trei medici au fost aduşi de acasă pentru această perioadă, a adăugat Grasu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici