Record. Şofer cu alcoolemie de 3,33 şi fără permis, prins la volan într-o localitate din Dolj

Un bărbat de 56 de ani, din Craiova, a fost prins la volan având o alcoolemie de 3,33 la mie în sânge. Acesta avea permisul de conducere suspendat.

415 afișări
Imaginea articolului Record. Şofer cu alcoolemie de 3,33 şi fără permis, prins la volan într-o localitate din Dolj

Record. Şofer cu alcoolemie de 3,33 şi fără permis, prins la volan într-o localitate din Dolj

Poliţişti din cadrul Secţiei nr.2 Poliţie Rurală Breasta au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat de 56 de ani, din municipiul Craiova, acuzat ce conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

În data de 24 noiembrie, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 606, din direcţia Breasta către Craiova, bărbatul a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 44 de ani, din comuna Breasta. Nu au fost victime, însă cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul bărbatului din comuna Breasta şi rezultat pozitiv, respectiv 1.24 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul bărbatului din Craiova.

Ulterior, în urma analizării mostrelor biologice prelevate, s-a stabilit că acesta avea o alcoolemie de 3,33 g/l alcool pur în sânge.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că acesta are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În urma probatoriului administrat, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, politiştii l-au reţinut pe bărbat, pentru 24 de ore.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Craiova a dispus miercuri arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
alcoolemie,
volan,
şofer

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici