Reducerile continuă în acest week-end. Vezi unde găseşti chilipirurile!

Mai mulţi comercianţi, dornici să fie cât mai interesanţi pentru clienţii lor, încearcă să ne ademenească, prezentându-ne oferte prin care putem cumpăra mai multe produse şi plăti cât mai puţin! Ei fac opinie separată faţă de "marea masă" a magazinelor, care practică acum reduceri de până la 70 şi chiar 90%! Să vedem unde sunt cele mai bune oferte!

13 afișări
Imaginea articolului Reducerile continuă în acest week-end. Vezi unde găseşti chilipirurile!

Reducerile continuă în acest week-end. Vezi unde găseşti chilipirurile! (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

De exemplu, la Kiabi România, alegi trei produse şi plăteşti doar unul! Este vorba, bineînteles, de cel mai scump dintre ele!

Şi Kenvelo are propunerea prin care cumperi de 300 de lei şi plăteşti doar 150 de lei.

Mai mult, şi Leonardo îţi dă două produse, dintre care al doilea este la jumătate de preţ. Singura condiţie este ca al doilea să fie mai ieftin!

Citeşte mai multe despre reducerile din acest week-end pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici