REFERENDUM CONSTANŢA: Ce înseamnă neparticiparea la acest scrutin? Vezi ce spune preşedintele Consiliului Judeţean

Preşedintele CJ Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a declarat, duminică, după ce şi-a exercitat dreptul de vot la referendum, că neparticiparea la acest scrutin înseamnă desfiinţarea judeţului, cu patru ore înainte de încheierea votării prezenţa la vot în judeţ fiind sub 30 la sută.

1375 afișări
Imaginea articolului REFERENDUM CONSTANŢA: Ce înseamnă neparticiparea la acest scrutin? Vezi ce spune preşedintele Consiliului Judeţean

REFERENDUM CONSTANŢA: Ce înseamnă neparticiparea la acest scrutin? Vezi ce spune preşedintele Consiliului Judeţean (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, care este iniţiatorul acestui referendum, a afirmat duminică, după ce şi-a exercitat dreptul de vot, că neparticiparea la acest scrutin înseamnă desfiinţarea judeţului.

"Acest vot reprezintă viitorul nostru şi al copiilor noştri. Neparticiparea la vot înseamnă, din păcate, desfiinţarea judeţului Constanţa. Votul de astăzi va fi un puternic semnal pozitiv că noi, cetăţenii judeţului Constanţa, încă existăm, chiar dacă trecem prin atâtea greutăţi. Cred că trebuie să se ţină cont de votul cetăţenilor judeţului Constanţa. Acesta este semnalul pe care trebuie să-l dăm noi astăzi, constănţenii", a afirmat Constantinescu.

Potrivit centralizării realizate de PSD, partid din care provine preşedintele CJ Constanţa, până la ora 16.00 în judeţul Constanţa şi-au exercitat dreptul de vot 28,86 la sută din totalul alegătorilor. În municipiul Constanţa, până la aceeaşi oră, prezenţa la vot a fost de 29,97 la sută.

Pentru ca referendumul să fie validat este nevoie ca jumătate plus unu din numărul total al alegătorilor să voteze.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici