Refugiaţii din Gaza primesc apă, alimente şi medicamente cu ajutorul aeronavelor şi paraşutelor

Comunitatea internaţională a căutat diferite variante, inclusiv o rută maritimă.

114 afișări
Imaginea articolului Refugiaţii din Gaza primesc apă, alimente şi medicamente cu ajutorul aeronavelor şi paraşutelor

Refugiaţii din Gaza primesc apă, alimente şi medicamente cu ajutorul aeronavelor şi paraşutelor

Ajutorul a fost aruncat vineri, folosind paraşute dintr-o aeronavă care a zburat deasupra Gaza, anunţă Sky News. Primele lansări au avut loc săptămâna trecută.

Livrarea a venit după ce preşedintele american Joe Biden a anunţat că armata va înfiinţa un port temporar în largul coastei mediteraneene a regiunii pentru a sprijini livrările. UE, SUA şi Marea Britanie au discutat şi despre înfiinţarea unui tronson maritim în Marea Mediterană.

O navă a plecat vineri din portul Larnaca din Cipru şi transportă ajutoare alimentare de la World Central Kitchen, o organizaţie caritabilă din SUA. Transportul reprezintă un test, iar coridorul maritim ar putea fi deschis sâmbăta sau duminică.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
gaza,
ajutoare,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici