Regele Norvegiei s-a îmbolnăvit în Malaezia. I-a fost montat un stimulator cardiac temporar

Regelui Harald al V-lea al Norvegiei i s-a implantat un stimulator cardiac temporar la un spital din Malaezia, după ce i s-a făcut rău în timp ce se afla în vacanţă în această ţară, a anunţat Casa Regală.

554 afișări
Imaginea articolului Regele Norvegiei s-a îmbolnăvit în Malaezia. I-a fost montat un stimulator cardiac temporar

Regele Norvegiei s-a îmbolnăvit în Malaezia. I-a fost montat un stimulator cardiac temporar

„Stimulatorul cardiac a fost implantat din cauza unui ritm cardiac scăzut. (...) Procedura a fost un succes", potrivit anunţului făcut de Casa regală, conform căruia regele se simte bine, dar are nevoie în continuare de odihnă.

Procedura ar trebui să facă mai sigură călătoria spre casă, se precizează în anunţul citat de The Guardian.

Monarhul în vârstă de 87 de ani se afla într-o vacanţă privată în Malaezia şi a suferit o infecţie la începutul acestei săptămâni.

Harald al V-lea este cel mai în vârstă monarh în viaţă din Europa. El a avut o serie de afecţiuni şi boli în ultimii ani, inclusiv probleme cardiace şi respiratorii.

În ianuarie, palatul a anunţat că se află în concediu medical până în 2 februarie din cauza unei infecţii respiratorii, la câteva zile după ce a respins speculaţiile potrivit cărora ar putea abdica, urmând exemplul fostei regine a Danemarcei, Margrethe a II-a.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici