Regele se declară „mândru” de Kate pentru curajul ei

Palatul Buckingham a dat publicităţii o declaraţie în care se spune că regele a fost în contact strâns cu prinţesa de Wales în ultimele săptămâni, după ce au fost împreună în spital.

569 afișări
Imaginea articolului Regele se declară „mândru” de Kate pentru curajul ei

Regele se declară „mândru” de Kate pentru curajul ei

Regele este "atât de mândru de Catherine pentru curajul ei de a vorbi aşa cum a făcut-o", a declarat palatul, descriind-o pe prinţesă ca fiind "nora iubită a monarhului".

Atât regele, cât şi regina "vor continua să ofere dragostea şi sprijinul lor întregii familii în această perioadă dificilă".

James Middleton, fratele mai mic al prinţesei, s-a alăturat urărilor de sănătate pentru sora sa şi a împărtăşit o fotografie cu ei doi din copilărie.

"De-a lungul anilor, am escaladat mulţi munţi împreună. Ca o familie, îl vom urca şi pe acesta cu tine", a scris el pe Instagram.

Prinţesa de Wales spune că urmează un tratament împotriva cancerului. Kate susţine că se află în primele etape ale tratamentului, după ce în urma unor analize s-a descoperit că are cancer.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici