Reîncep examenele auto. Brigada Rutieră a anunţat cum se vor desfăşura probele

  • Începând de marţi, se reiau testările la regulile de circulaţie
  • Programările trebuie făcute de luni până vineri
  • Zilnic, sunt organizate câte două serii
2713 afișări
Imaginea articolului Reîncep examenele auto. Brigada Rutieră a anunţat cum se vor desfăşura probele

Reîncep examenele auto. Brigada Rutieră a anunţat cum se vor desfăşura probele

Începând de marţi, poţi să te programezi pentru testarea la regulile de circulaţie. Brigada Rutieră îţi spune că examinarea se organizează, de luni până vineri, în câte două serii. Dacă sunt multe solicitări se mai poate organiza o serie.

Seria I - 08.00 - 08.30 (programare) - 08.30 (testare);

Seria II - 09.30 - 10.00 (programare) - 10.00 (testare).

Testarea se susţine în perioada de suspendare a permisului de conducere.

Programările se pot face la Ghişeul 5, iar testarea efectivă se desfăşoară în cladirea “Corpul D” din incinta Brigăzii Rutiere. Documente necesare: act de identitate (original), dovada înlocuitoare a P.C. (original).

Când te prezinţi la sediul Brigăzii Rutere, trebuie să porţi mască şi mănuşi. Dacă ai temperatură de peste 37,3 grade, nu poţi intra în instituţie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici