Reîncep lucrările de reabilitare la podul de la Cernavodă. Se vor încheia înainte de startul în sezonul estival

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunţă că marţi reîncep lucrările de reabilitare ale podului de la Cernavodă.

325 afișări
Imaginea articolului Reîncep lucrările de reabilitare la podul de la Cernavodă. Se vor încheia înainte de startul în sezonul estival

Reîncep lucrările de reabilitare la podul de la Cernavodă. Se vor încheia înainte de startul în sezonul estival

Potrivit reprezentanţilor CNAIR, este prima etapă din acest an a lucrărilor de reabilitare de la podul de la Cernavodă, situat pe Autostrada A2, între kilometrii 155 şi 161.

Lucrarea se va desfăşura în intervalul 15 februarie - 21 aprilie.

În timpul sezonului estival, pe podul de la Cernavodă nu se vor face lucrări pentru a nu perturba traficul către litoral. Operaţiunea va reîncepe în partea a doua a anului, iar termenul de finalizare al contractului de execuţie este data de 12 februarie 2023.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cnair,
pod,
cernavodă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici