REPARTIZARE LICEE 2011: Cea mai mică medie la admitere în clasa a IX-a - 3,26

Cea mai mică medie de admitere în clasa a IX-a este 3,26, înregistrată la Grupul Şcolar Sarmăsag, judeţul Sălaj, potrivit statisticilor Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.

1543 afișări
Imaginea articolului REPARTIZARE LICEE 2011: Cea mai mică medie la admitere în clasa a IX-a - 3,26

REPARTIZARE LICEE 2011: Cea mai mică medie la admitere în clasa a IX-a - 3,26 (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Ultimele zece specializări la care au fost admişi candidaţi în clasa a IX-a indică Grupul Şcolar din Sălaj - specializarea eletromecanică, unde cea mai mică medie de admitere este 3,26.

ADMITERE LICEU 2011: VEZI CINE A INTRAT LA LICEU CU MEDIA 10

Acesta este urmat de Grupul Şcolar Ovidiu Densuşianu, judeţul Hunedoara, unde ultimul candidat admis are media 3,29, Grupul Şcolar Simion Mehedinţi Galaţi cu 3,33, Grupul Şcolar Industrial Tehnofrig Cluj şi Grupul Şcolar Agricol "Dr. C. Angelescu" Dâmboviţa, ambele cu 3,39.

Ultima medie de admitere la Grupul Şcolar Zărneşti Braşov este 3,40, iar la Grupul Şcolar Tehnic "Sfânta Ecaterina" Huşi, judeţul Vaslui - 3,43.

REPARTIZAREA ONLINE LICEE 2011: VEZI ÎN CE LICEU AI INTRAT

Totodată, ultimul candidat admis la Grupul Şcolar "Erou Învăţător Constantin Muşat" din Buzău are media 3,44, cel de la Grupul Şcolar "Brătianu" din Drăgăşani, judeţul Vâlcea, are 3,45, iar cel de la Colegiul Tehnic "Gheorghe Lazăr" din Plopeni, judeţul Prahova are 3,49.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici