REPARTIZARE LICEE 2011: S-a afişat repartizarea elevilor. Vezi la ce liceu ai intrat

Rapoartele finale ale primei repartizări computerizate a absolvenţilor de clasa a VIII-a au fost publicate pe site-ul MECTS, 191.783 de elevi dintre cei 193.894 care au depus opţiuni fiind repartizaţi, iar 2.111 rămânând nerepartizaţi întrucât au completat prea puţine opţiuni.

19968 afișări
Imaginea articolului REPARTIZARE LICEE 2011: S-a afişat repartizarea elevilor. Vezi la ce liceu ai intrat

REPARTIZARE LICEE 2011: S-a afişat repartizarea elevilor. Vezi la ce liceu ai intrat (Imagine: Liviu Chirica/Arhiva Mediafax Foto)

REPARTIZAREA ONLINE LICEE 2011: VEZI ÎN CE LICEU AI INTRAT

REPARTIZARE LICEE: Topul celor mai bune licee după rata de promovare la

Echipele de specialişti din cadrul Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului şi SIVECO Romania au realizat repartizarea computerizată a candidaţilor în liceele de stat din toată ţara.

Din 193.894 elevi care au depus opţiuni, au fost repartizaţi 191.783, infromează MECTS.

Restul de 2.111 candidaţi nu au putut fi repartizaţi deoarece au ompletat prea puţine opţiuni în fişa de admitere (1,09% din total). Aceştia mai au o şansă la următoarea repartizare, programată în data de 22 iulie.

Conform rapoartelor statistice generate de aplicaţia ADLIC, specializările care au dominat topul preferinţelor elevilor sunt Matematică - informatică de la Colegiul Naţional "Mihai Viteazul" şi Economic de la Colegiul Economic "Virgil Madgearu", ambele din Bucureşti.

Primele trei specializari din ţară în ordinea ultimei medii de admitere sunt:

- Matematică-informatică bilingv, engleză de la Colegiul Naţional "Sf. Sava" din Bucureşti - 9,94

- Matematică-informatică bilingv, engleză de la Colegiul Naţional "Fraţii Buzeşti" din Craiova - 9,88

- Ştiinţe ale naturii bilingv, engleză de la Colegiul Naţional "Mircea cel Bătrân" Constanţa - 9,86

REPARTIZARE LICEE 2011: VEZI TOPUL SPECIALIZĂRILOR

Liceul fruntaş în clasamentul celor mai mari medii de admitere este Colegiul Nţional "Sfântul Sava" din Bucureşti, unde media ultimului admis a fost 9,60.

11.506 (58,14%) dintre candidaţi au fost declaraţi admişi la prima opţiune exprimată, în timp ce numărul candidaţilor repartizaţi la una din primele 3 opţiuni fost de 152.823 (79,68%). Judeţele cu cei mai puţini elevi nerepartizaţi sunt Buzău şi Tulcea (cu 10, respectiv 11 elevi nerepartizaţi).

"Pentru ca repartizarea să se facă în mod corect şi transparent, proiectul ADLIC 2011 a fost coordonat de specialiştii MECTS începând din septembrie 2010. În cadrul proiectului a fost elaborată metodologia de desfăşurare a repartizării, apoi pe baza acesteia a fost proiectat şi realizat de către SIVECO Romania sistemul informatic ADLIC 2011. Echipele implicate în derularea acestui proiect au gestionat eficient colectarea şi afişarea rezultatelor şi au depus un efort susţinut pentru a respecta termenele anunţate, metodologia şi calendarul stabilit de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului pentru Admiterea în Licee 2011", precizează Ministerul Educaţiei.

ADMITERE LICEU BISTRIŢA-NĂSĂUD - RAPOARTE PE JUDEŢ

ADMITERE LICEU BIHOR - RAPOARTE PE JUDEŢ

ADMITERE LICEU CONSTANŢA - RAPOARTE PE JUDEŢ

ADMITERE LICEU TIMIŞ - RAPOARTE PE JUDEŢ

ADMITERE LICEU BUZĂU - RAPOARTE PE JUDEŢ

ADMITERE LICEU HUNEDOARA - RAPOARTE PE JUDEŢ

ADMITERE LICEU IAŞI - RAPOARTE JUDEŢ

REPARTIZARE LICEE COVASNA - RAPOARTE JUDEŢ

REPARTIZARE LICEE DOLJ - RAPOARTE JUDEŢ

REPARTIZARE LICEE BRAŞOV - RAPOARTE JUDEŢ

REPARTIZARE LICEE CLUJ - RAPOARTE JUDEŢ

ADMITERE LICEE ALBA - RAPOARTE JUDEŢ

ADMITERE LICEE MUREŞ - RAPOARTE JUDEŢ

ADMITERE LICEE VASLUI - RAPOARTE PE JUDEŢ

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici