REPORTAJ: "Guvernul copiilor" a decis ca vacanţa să înceapă pe 2 iunie, iar numărul orelor să scadă - VIDEO

Vacanţa de vară va începe luni, 2 iunie, iar programa şcolară va prevede scăderea timpului de studiu cu o oră, zilnic, a decis, duminică, "Guvernul copiilor", în cadrul unei şedinţe care a avut loc la Palatul Victoria, cu ocazia Zilei Copiilor.

1277 afișări
Imaginea articolului REPORTAJ: "Guvernul copiilor" a decis ca vacanţa să înceapă pe 2 iunie, iar numărul orelor să scadă - VIDEO

REPORTAJ: "Guvernul copiilor" a decis ca vacanţa să înceapă pe 2 iunie, iar numărul orelor să scadă - VIDEO

Pentru aproximativ o oră, scaunele membrilor Executivului au fost ocupate de aproximativ 100 de elevi merituoşi din mai multe şcoli bucureştene. Ei au fost asistaţi, dar nu de consilieri sau secretari de stat, ci de către părinţi şi profesori. "Prim-ministrul" a reuşit cu greu să-şi potolească membrii Cabinetului aşa încât să poată începe şedinţa de guvern. Copiii se strigau pe numele miniştrilor care erau trecute pe plăcuţele aflate pe masă, în dreptul fiecărui scaun.

"Ce faci, Mircea Duşă?" - "Bine, Gabriel Oprea!", se strigau copiii.

Într-un târziu, "premierul" a reuşit să stabilească ordinea, iar Guvernul copiilor a votat în unanimitate ca vacanţa de vară să înceapă de luni, precum şi scăderea programului de studiu.

Premierul Victor Ponta a fost prezent la acestă şedinţă distractivă de guvern, a glumit cu copiii şi s-a fotografiat cu zeci dintre aceştia.

"A fost cea mai frumoasă şedinţă de până acum. Din păcate, e doar o dată pe an", a spus Ponta, la final.

De asemenea, la Palatul Victoria copiii au putut să întâlnească personaje de poveste, au participat la concursuri de dans şi facepainting şi au asistat la un spectacol susţinut de actorii Teatrului de Animaţie Ţăndărică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici