Reprezentanţi ai sindicaliştilor strâng semnături la metrou pentru demiterea Guvernului

Reprezentanţi ai sindicaliştilor strâng semnături pentru demiterea Guvernului, la intrările la metrou de la Piaţa Victoriei, de la participanţii la protestul din faţa sediului Executivului.

14 afișări
Imaginea articolului Reprezentanţi ai sindicaliştilor strâng semnături la metrou pentru demiterea Guvernului

Reprezentanţi ai sindicaliştilor strâng semnături la metrou pentru demiterea Guvernului (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Unii participanţi la miting au plecat spre metroul de la Piaţa Victoriei, unde s-au format deja cozi la toate intrările.

Înainte de a intra pe peroanele de la staţia de metrou Piaţa Victoriei, reprezentanţi ai sindicatelor îi întreabă pe oameni dacă vor să semneze pentru demiterea Guvernului.

Mitingul din Piaţa Victoriei s-a încheiat în jurul orei 13.00, cu mesajul că pe 31 mai va fi grevă generală, liderii sindicali făcând apel la participanţi să se retragă în linişte.

Liderii sindicali au estimat că la mitingul din Piaţa Victoriei au participat peste 50.000 de oameni, în timp ce Jandarmeria a anunţat că au fost aproximativ 30.000.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Marius Militaru, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că după ce vor ajunge în locurile unde sunt parcate maşinile cu care au venit în Capitală, participanţii la miting vor pleca în coloane de câte zece autobuze şi microbuze, pentru a nu perturba traficul.

El a precizat că cele mai multe autobuze şi microbuze sunt parcate pe Şoseaua Kiseleff, nefiind necesară escortarea persoanelor din Piaţa Victoriei până la maşinile acestora.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici