Reprezentanţii Penitenciarului Craiova: Nu avem deţinuţi învoiţi

Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului de Maximă Siguranţă Craiova, Daniel Barbu, a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX că nu există niciun deţinut al unităţii care să fie în învoire, după ce au apărut informaţii că principalul suspect în cazul dublului asasinat de la Braşov ar fi de aici.

274 afișări
Imaginea articolului Reprezentanţii Penitenciarului Craiova: Nu avem deţinuţi învoiţi

Reprezentanţii Penitenciarului Craiova: Nu avem deţinuţi învoiţi (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Daniel Barbu, purtătorul de cuvânt al PMS Craiova, a precizat, după ce, sâmbătă, în presă au apărut informaţii potrivit cărora principalul suspect în cazul dublului asasinat de joi, de la casa de schimb valutar din Braşov, ar fi fost prins şi că ar fi vorba de un deţinut aflat în învoire de la PMS Craiova, că nu există niciun deţiunt care să fi beneficiat de învoire.

Barbu a precizat că va fi verificat şi registrul deţinuţilor care beneficiază de întrerupere de pedeapsă.

"Am vorbit şi cu directorul penitenciarului, care mi-a spus că noi nu avem niciun deţinut care să fi fost învoit. Împreună cu şeful Serviciului de Evidenţă vom căuta în registrul deţinuţilor care au beneficiat din partea instanţei de întrerupere a pedepsei", a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al PMS Craiova, Daniel Barbu.

Nici în Penitenciarul cu Regim Semideschis Pelendava din Craiova nu există niciun deţinut care să fi beneficiat de învoire.

"Am raportat şi la Bucureşti, noi nu avem un deţinut care să fi beneficiat de învoire", a declarat Leonard Voicilă, purtătorul de cuvânt aş PRS Pelendava Craiova.

Două persoane au murit, iar o alta este rănită, în urma unui atac armat produs, joi seară, la o casă de schimb valutar din zona centrală a municipiului Braşov.

Citeşte şi:

Principalul suspect al atentatului de la Braşov, un cetăţean moldovean, cu antecedente penale

Portretul robot al atacatorului de la Braşov

Autorul jafului armat de la Braşov, căutat de sute de poliţişti şi jandarmi (Video)

Braşov: Doi morţi şi un rănit, în urma unui atac armat la o casă de schimb

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici