Reşiţa: Un minor a spart vitrina unui magazin de arme, furând două pistoale şi două veste

Un tânăr de 17 ani suspectat că, vineri seară, a spart vitrina unui magazin de arme din Reşiţa, de unde a furat două pistoale cu aer comprimat şi două veste, a fost prins de poliţişti.

367 afișări
Imaginea articolului Reşiţa: Un minor a spart vitrina unui magazin de arme, furând două pistoale şi două veste

Reşiţa: Un minor a spart vitrina unui magazin de arme, furând două pistoale şi două veste (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Caraş-Severin, Ancuţa Cărbunaru, a declarat că, în noaptea de vineri spre sâmbătă, poliţiştii au reuşit să-l identifice şi să-l prindă pe tânărul suspectat că vineri seară, în jurul orei 20.00, a spart vitrina unui magazin de arme din Reşiţa, furând două pistoale cu aer comprimat şi două veste.

Potrivit acesteia, poliţiştii au reuşit să recupereze cele două pistoale cu aer comprimat pe care tânărul, cunoscut cu antecedente penale, le-ar fi aruncat în nişte tufe.

La ora transmiterii acestei ştiri, tânărul suspectat de furt este audiat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, aceştia urmând să decidă dacă îl vor reţine pentru 24 de ore.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici