Restricţii de circulaţie în zona Mogoşoaia, în noaptea de marţi spre miercuri

Poliţia Română anunţă că, în noaptea de marţi spre miercuri, circulaţia rutieră este restricţionată în zona localităţii Mogoşoaia pentru lucrări la un pod.

151 afișări
Imaginea articolului Restricţii de circulaţie în zona Mogoşoaia, în noaptea de marţi spre miercuri

Restricţii de circulaţie în zona Mogoşoaia, în noaptea de marţi spre miercuri

"În această noapte, în intervalul orar 22.00 – 06.00, circulaţia rutieră pe DN1A va fi oprită total la kilometrul 12+950 de metri, în zona Mogoşoaia, pentru a permite executarea lucrărilor la un pod. Traficul auto va fi deviat provizoriu pe Şoseaua Chitila", transmite Infotrafic.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici