Restricţii de circulaţie în zona Ştefan cel Mare-Obor din Capitală, până la sfârşitul anului 2007

Circulaţia în zona Ştefan cel Mare şi Iancu de Hunedoara - două din principalele artere ale Capitalei - va fi restricţionată timp de jumătate de an, iar Pasajul Obor va fi închis parţial traficului, începând de luni, din cauza lucrărilor de modernizare a străzii şi înlocuire a liniei de tramvai.

1 afișare

Potrivit Primăriei Capitalei, restricţiile de circulaţie vor intra în vigoare luni (2 iulie 2007) şi vor fi menţinute pe durata lucrărilor, estimate că se vor finaliza la sfârşitul anului 2007.

Astfel, pe Şoseaua Ştefan cel Mare şi Bulevardul Iancu de Hunedoara - principala legătură dintre estul şi nordul Bucureştiului - traficul rutier general se va desfăşura, timp de jumătate de an, doar pe o singură bandă de circulaţie. De asemenea, circulaţia tramvaielor pe aceste artere va fi inchisă pe durata lucrărilor.

Municipalitatea a decis şi închiderea parţială a pasajului Obor - principala cale de legătură între Şoseaua Mihai Bravu şi Şoseaua Ştefan cel Mare - unde vor începe lucrări de reconfigurare a reţelei liniilor de tramvai. În această perioadă, prin pasajul Obor se va circula fie pe o bandă, fie pe ambele, însă cu anumite restricţii în funcţie de stadiul la care se află lucrările.

Potrivit oficialilor municipali, lucrările vor fi terminate la sfârşitul lunii noiembrie.

În prezent, Estul Capitalei este aproape izolat de restul Bucureştiului din punct de vedere al traficului: se lucrează pe Şoseaua Colentina, Calea Moşilor, iar, în curând, vor începe lucrările de modernizare a Şoselei Pipera şi pe tronsonul cuprins între intersecţia D-na Ghica - Baicului, unde se va construi o nouă arteră de circulaţie, de doi kilometri, dar şi un pasaj suprateran.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici