Restricţii de circulaţie, luni, pe Autostrada Soarelui, pentru efectuarea unor lucrări

Pe Autostrada Soarelui sunt impuse luni mai multe restricţii de circulaţie pentru lucrări de plombare, de montare a unor parapete metalice şi a unor panouri antiorbire.

200 afișări
Imaginea articolului Restricţii de circulaţie, luni, pe Autostrada Soarelui, pentru efectuarea unor lucrări

Restricţii de circulaţie

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, lucrările sunt programate luni, până la ora 16.00, pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa.

Astfel, traficul va fi deviat de pe banda 2 pe banda 1 între km 143-140, unde se montează un parapet metalic, dar şi între km 107-108, unde se montează panouri antiorbire.

De asemenea, va fi restricţionată circulaţia pe banda de urgenţă între km 98+500 - 97+500, unde se montează un parapet metalic, dar şi pe banda 1 şi pe banda de urgenţă între km 98+500 - 101+000, unde se fac lucrări de plombare.

Şoferii sunt sfătuiţi să respecte semnificaţia semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condiţiilor de trafic şi de drum.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici