Restricţii de circulaţie pe A2, pe sensul Bucureşti către Constanţa

Circulaţia pe autostrada A2 este restricţionată, miercuri, pe a doua bandă, între kilometrii 21 şi 21+700 metri şi între kilometrii 23 şi 23+700 metri, din cauza unor lucrări, anunţă Infotrafic.

286 afișări
Imaginea articolului Restricţii de circulaţie pe A2,  pe sensul Bucureşti către Constanţa

Restricţii de circulaţie pe A2, pe sensul Bucureşti către Constanţa

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că miercuri, în intervalul orar 8.30 – 11.00, pentru efectuarea unor lucrări de înlocuire a parapetelui median, circulaţia va fi restricţionată pe a doua bandă, între kilometrii 21 şi 21+700 metri, pe Autostrada A2 pe sensul Bucureşti către Constanţa.

Între orele 12.00 – 15.00, acelaşi fel de restricţii vor fi aplicate între kilometrii 23 şi 23+700 metri.

„Circulaţi cu mare atenţie în zona lucrărilor, semnalizând din timp intenţia de schimbare a benzii de rulare! Evitaţi să opriţi pe banda de urgenţă, în mod nejustificat”, transmite Infotrafic.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici