Restricţii de circulaţie pe DN 1 după ce un mal s-a surpat şi pune în pericol siguranţa traficului

Poliţiştii rutieri din Prahova au impus restricţii de circulaţie, pe DN 1, în zona Câmpina, după ce un mal s-a surpat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2246 afișări
Imaginea articolului Restricţii de circulaţie pe DN 1 după ce un mal s-a surpat şi pune în pericol siguranţa traficului

Restricţii de circulaţie pe DN 1 după ce un mal s-a surpat şi pune în pericol siguranţa traficului

Potrivit Poliţiei Prahova, restricţiile sunt impuse pe DN1, la kilometrul 98, în zona Câmpina.

"Circulaţia este restricţionată pe DN 1, zona Câmpina, sensul Braşov către Ploieşti după ce un taluz s-a surpat. Este o zonă cu restricţie pe o distanţă de aproximativ 30 de metri. Pe cealaltă bandă pe sensul către Ploieşti se circulă”, a declarat purtătorul de cuvânt IJP Prahova, Raluca Brezeanu.

Potrivit reprezentanţilor de la Secţia Drumuri Naţionale, ruperea malului s-a produs pe o distanţă de 10-15 metri şi a fost nevoie de impunerea restricţiilor pentru siguranţa traficul rutier.

"Apărările de mal sunt foarte vechi. S-a rupt acum malul după ce a venit apa mare, acum o săptămână. Noi am tot încercat să protejăm. Surparea a ajuns acum până aproape de asfalt”, a declarat Ionel Ciobanu, şeful Secţiei Drumuri Naţionale Prahova.

Potrivit sursei citate, s-a luat legătura şi cu Prefectura şi cu ISU Prahova în vederea începerii unei lucrări în cel mai scurt timp.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici