Restricţii de trafic în zona National Arena, miercuri, din cauza mitingului USL

Trei străzi şi un bulevard din zona National Arena vor fi închise miercuri din cauza mitingului de lansare a candidaţilor USL pentru alegerile parlamentare, informează Brigada de Poliţie Rutieră a Capitalei.

460 afișări
Imaginea articolului Restricţii de trafic în zona National Arena, miercuri, din cauza mitingului USL

Restricţii de trafic în zona National Arena, miercuri, din cauza mitingului USL (Imagine: Bogdan Iordache/ Mediafax Foto)

Astfel, de la ora 11:00 va fi închisă total circulaţia rutieră pe străzile Pierre de Coubertain, Vatra Luminoasă şi Maior Coravu, potrivit sursei citate.

De asemenea, începând cu 18:30 nu se va circula pe bulevardul Basarabia, între Piaţa Hurmuzachi şi bulevardul Chişinău, mai precizează Brigada Rutieră.

Poliţiştii solicită şoferilor să evite perimetrul adiacent National Arena, să circule cu viteză redusă şi să oprească doar în locurile special amenajate.

Mitingul de lansare a candidaţilor USL pentru alegerile parlamentare va avea loc între orele 18.00 şi 20.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici