Restricţii de trafic pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa

Autorităţile au impus marţi restricţii de trafic pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa pentru a permite desfăşurarea unor lucrări.

277 afișări
Imaginea articolului Restricţii de trafic pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa

Restricţii de trafic pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa au fost impuse restricţii de circulaţie la kilometrul 103, în zona localităţii Drajna, din judeţul Călăraşi. Pentru efectuarea de lucrări, traficul este oprit pe ambele sensuri de mers, pe prima bandă şi pe cea de urgenţă, cu deviere pe a doua bandă, până la finalul lunii mai.

De asemenea, la kilometrul 18 sunt impuse alte restricţii de trafic pentru „lucrări de reparaţie rosturi de dilataţie la pod, pe sensul de mers Bucureşti către Constanta, unde se restricţionează banda numărul 1, circulaţia desfăşurându-se pe banda 2, până la ora 20:00”.

Şoferilor li se recomandă să reducă viteza în zona lucrărilor, să circule cu atenţie sporită, să se asigure foarte bine înaintea schimbării benzii şi să evite manevrele riscante.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici