Restricţii de trafic pe DN 1

Circulaţia rutieră se va desfăşura cu restricţii pe Drumul Naţional 1, în apropierea gării din staţiunea prahoveană Sinaia, începând de marţi şi până în data de 30 septembrie, întrucât în zonă au început lucrări de consolidare a unui parapet prăbuşit în urmă cu două luni.

14 afișări
Imaginea articolului Restricţii de trafic pe DN 1

Restricţii de trafic pe DN 1 (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Prahova, traficul rutier pe DN 1, în apropierea gării din staţiunea prahoveană Sinaia (în zona şoselei de centură a oraşului), se va desfăşura cu restricţii, sensul de mers Ploieşti - Braşov urmând să fie blocat din cauza lucrărilor de reabilitare a unui parapet prăbuşit în noaptea de 29 spre 30 aprilie 2009 din cauza ploilor şi a traficului greu din zonă.

În aceste condiţii, începând de marţi şi până în data de 30 septembrie, pe o distanţă de câteva zeci de metri, maşinile vor circula alternativ pe sensul de coborâre dinspre munte către Bucureşti, traficul urmând a fi dirijat pe timpul zilei de către angajaţii firmei care efectuează lucrările de reabilitare, iar noaptea de semafoare.

Poliţiştii le recomandă şoferilor să aleagă drept variantă alternativă de deplasare centrul staţiunii Sinaia.

Pe timpul verii sau al iernii, Drumul Naţional 1, spre staţiunile montane de pe Valea Prahovei şi spre Braşov, este extrem de aglomerat, circulaţia rutieră desfăşurându-se bară la bară, cu o viteză foarte mică de deplasare a autovehiculelor. În unele situaţii, când traficul este foarte aglomerat, distanţa de aproximativ zece kilometri dintre Sinaia şi Buşteni, spre exemplu, care în mod normal se parcurge în zece minute, este parcursă chiar şi într-o oră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici