Restricţii de trafic pe drumurile din România. Şoferii sunt sfătuiţi să evite zonele cu probleme

  • Sunt restricţii de trafic pe mai multe şosele din ţară.
  • Conform centrului Infotrafic al Poliţiei Române, probleme vor fi în judeţele Vâlcea şi Argeş din cauza unor lucrări.
  • De asemenea, circulaţia auto a fost blocată pentru o perioadă scurtă de timp pe un drum din Suceava din cauza unui accident.
355 afișări
Imaginea articolului Restricţii de trafic pe drumurile din România. Şoferii sunt sfătuiţi să evite zonele cu probleme

Restricţii de trafic pe drumurile din România. Şoferii sunt sfătuiţi să evite zonele cu probleme

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, vineri, în funcţie de condiţiile meteorologice, se vor executa lucrări în judeţul Vâlcea care vor afecta traficul rutier după cum urmează:

„DN 7, km. 197+700 de metri - km 199+165 de metri, pe raza localităţii Călimăneşti, se lucrează la frezarea părţii carosabile, între orele 07:00 -12:00. Se circulă pe 1/2 din cale, dirijat de piloţi de circulaţie. DN 7CC (Centura Călimăneşti), km. 5+550 metri - 7 +350 metri, pe raza localităţii Păuşa, au loc lucrări de reparaţii asfaltice, între orele 07:00 - 12:00. Circulaţia rutieră se desfăşoară pe 1/2 din cale, dirijat de piloţi de circulaţie. DN 64, km. 73 – 75, pe raza localităţii Prundeni, se lucrează la reparaţii asfaltice, între orele 07:00 - 18:00. Circulaţia rutieră se desfăşoară pe 1/2 cale, dirijată de piloţi de circulaţie”, au anunţat reprezentanţii Poliţiei.

Lucrări au loc şi în judeţul Argeş. Pe DN 7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea, între kilometrii 138 – 141, între localităţile Zamfireşti şi Linteşti. Acolo se fac reparaţii ale carosabilului. Din acest motiv, circulaţia se desfăşoară îngreunat, dirijat cu piloţi de circulaţie.

Un accident rutier a blocat şi circulaţia pe DN2E între Fălticeni şi Marginea, la kilometrul 34. În satul Capul Codrului, comuna Păltinoasa, din judeţul Suceava, un şofer a acroşat un biciclist, iar acesta a primit îngrijiri medicale la faţa locului. Circulaţia a revenit la normal după zeci de minute.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici