Restricţii de viteză la ieşirea din Galaţi: Se alunecă foarte tare

La ieşirea din municipiul Galaţi, pe DN25, în zona cuprinsă între Tirighina şi intrarea în localitatea Movileni, pe sensul de ieşire din Galaţi, din cauza scurgerii de substanţe uleioase sau petroliere pe partea carosabilă, se alunecă foarte tare, manunţă IPJ Galaţi.

8342 afișări
Imaginea articolului Restricţii de viteză la ieşirea din Galaţi: Se alunecă foarte tare

Restricţii de viteză la ieşirea din Galaţi: Se alunecă foarte tare

„Atenţie! La ieşirea din municipiul Galaţi, pe DN25, în zona cuprinsă între Tirighina (Borcan) şi intrarea în localitatea Movileni, pe sensul de ieşire din Galaţi, din cauza scurgerii de substanţe uleioase sau petroliere pe partea carosabilă, se alunecă foarte tare”, transmite IPJ Galaţi.

Poliţiştii menţionează că în momentul de faţă se circulă cu restricţii de viteză, la faţa locului fiind prezent un echipaj din cadrul Biroului Rutier Galaţi care dirijează şi supraveghează traficul rutier.

„Scurgerile de substanţe uleioase sau petroliere provin de la un eveniment rutier ce ar fi avut loc în cursul după amiezii, care s-a soldat doar cu avarierea unui autoturism care s-ar fi răsturnat în zona respectivă. Participanţii la trafic ar fi ajutat conducătorul auto să readucă autovehiculul pe partea carosabilă, fără a fi sesizat în vreun fel acest eveniment. Până la curăţarea părţii carosabile, rugăm participanţii la traficul rutier să circule cu prudenţă în zona respectivă, să reducă viteza şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri aflaţi la faţa locului”, se menţionează în finalul comunicatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
trafic,
poliţişti,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici