Restricţii în alte 3 localităţi din judeţul Ilfov. Carantină de noapte pentru nevaccinaţi

  • Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov a adoptat restricţii mai severe în alte 3 localităţi din judeţul Ilfov, după ce rata de incidenţă a depăşit 7,5.
  • Începând de miercuri, este carantină de noapte pentru nevaccinaţi.
3514 afișări
Imaginea articolului Restricţii în alte 3 localităţi din judeţul Ilfov. Carantină de noapte pentru nevaccinaţi

Restricţii în alte 3 localităţi din judeţul Ilfov. Carantină de noapte pentru nevaccinaţi

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov, convocat în şedinţă extraordinară marţi, a constatat rata de incidenţă în localităţile Baloteşti - 7,92 la mie, Cernica - 8,93 la mie şi Grădiştea - 8,33.

Începând de miercuri, în pieţe, târguri, bâlciuri, talciocuri, staţii pentru transportul în comun, magazine, mijloace de transport şi la locul de muncă se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie. La fel, masca trebuie purtată şi pe o rază de 50 de metri în jurul şcolilor.

Persoanele nevaccinate nu pot circula în intervalul 20.00 - 5.00, cu anumite excepţii pe care trebuie să le menţioneze în declaraţie. Pentru acest interval este necesară declaraţia pe proprie răspundere sau adeverinţa de la angajator sau legitimaţia de serviciu.

La nunţi şi botezuri pot merge doar persoanelor vaccinate sau care au trecut prin boală. Nu se poate ocupa mai mult de 50% din capacitatea maximă a spaţiului şi nu pot participa mai mult de 200 de persoane.

Cinematografele, spectacolele şi concertele sunt deschise doar persoanelor vaccinate sau care au trecut prin boală, până la 50 % din capacitatea maximă a spaţiului.

Restaurantele şi cafenele închid la ora 24.00, dar şi aici pot merge doar persoanele vaccinate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici