Restricţii menţinute pe patru drumuri naţionale, din cauza alunecărilor de teren

Restricţiile de circulaţie sunt menţinute pe patru drumuri naţionale din ţară, din cauza alunecărilor de teren, informează Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

118 afișări
Imaginea articolului Restricţii menţinute pe patru drumuri naţionale, din cauza alunecărilor de teren

Restricţii menţinute pe patru drumuri naţionale, din cauza alunecărilor de teren

Din cauza inundaţiilor din ultima perioadă care au dus la alunecări de teren, afectând partea carosabilă, se menţin restricţiile de circulaţie pe DN10 Buzău – Braşov, judeţul Buzău, unde este restricţionat traficul autoturismelor cu masa maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, pe DN22 Smârdan - Măcin, judeţul Tulcea, unde este restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

De asemenea, pe DN76 Oradea - Vârfurile, judeţul Bihor, se circulă pe un singur fir, alternativ la kilometrul 86+400 de metri, iar pe DN2N Dumitreşti – Vintileasca, judeţul Vrancea, circulaţia se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, în zona localităţii Jitia, la kilometrul 50+500 de metri.

De asemenea, din cauza lucrărilor de reparaţii executate la partea carosabilă până la sfârşitul lunii mai 2018, în judeţul Vâlcea, pe DN7 (şoseaua de centură a oraşului Călimăneşti, între kilometrii 0 şi 2), circulaţia autovehiculelor este deviată prin oraşul Călimăneşti.

La această oră nu sunt înregistrate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier, nici probleme însemnate de fluenţă a traficului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici