Restricţii pe A1 şi pe A2 din cauza unor lucrări la infrastructura rutieră

  • Mai multe restricţii de trafic au fost instituite miercuri pe A1 şi pe A2 din cauza unor lucrări la infrastructura rutieră.
  • Poliţia anunţă că pe câteva sectoare de drum se fac lucrări de întreţinere a infrastructurii rutiere.
  • Circulaţia nu este blocată, dar poate fi îngreunată, precizează Poliţia.
120 afișări
Imaginea articolului Restricţii pe A1 şi pe A2 din cauza unor lucrări la infrastructura rutieră

Restricţii pe A1 şi pe A2 din cauza unor lucrări la infrastructura rutieră

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, miercuri, au loc lucrări de reparaţii la partea carosabilă, circulaţia rutieră fiind restricţionată pe mai multe sectoare de pe autostrăzile A1 şi A2. Astfel, pe A2 Bucureşti-Constanţa, la kilometrul 81, sensul de mers către Constanţa, se execută lucrări de asfaltare. Banda de urgenţă şi prima bandă sunt restricţionate în intervalul orar 08:30-17:00.

Pe autostrada A1 Sibiu-Deva sunt restricţii la kilometrul 264, în zona Săcel, din judeţul Sibiu. Acolo se fac lucrări de reparaţie la pereţii unui tunel, iar banda de urgenţă este restricţionată până la ora 17:00. Tot pe A1, la kilometrul 270, în zona Sălişte, se repară carosabilul, iar traficul va rămâne îngreunat şi pe timpul nopţii întrucât în cursul zilei se face decopertarea, urmând ca joi să se asfalteze.

Poliţia anunţă că restricţii au fost instituite şi pe A1 Deva-Nădlac. Asta din cauza unor lucrări de reparaţii ale carosabilului care sunt făcute între kilometrii 541 şi 544. Sunt afectate ambele benzi de ciruculaţie şi banda de urgenţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici