Restricţii rutiere pe DN1 din cauza lucrărilor de reabilitare a centurii de vest a Ploieştiului

Lucrările de reabilitare a drumului naţional 1, între kilometrii 53 şi 67 (centura de vest a municipiului Ploieşti), au fost reluate luni, din această cauză în zonă fiind impuse restricţii de circulaţie pe distanţe de câteva sute de metri.

1 afișare
Imaginea articolului Restricţii rutiere pe DN1 din cauza lucrărilor de reabilitare a centurii de vest a Ploieştiului

Restricţii rutiere pe DN1 din cauza lucrărilor de reabilitare a centurii de vest a Ploieştiului

Şeful Secţiei Drumuri Naţionale Prahova, Valerian Manta, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX că lucrările, care au început oficial în data de 21 noiembrie 2007, în prezenţa ministrului Transporturilor, Ludovic Orban, nu au fost niciun moment sistate, însă condiţiile meteorologice nu au permis continuarea lor în ultimele luni.

Manta a mai spus că este vorba despre două tipuri de lucrări, ce se vor desfăşura concomitent; pe de o parte, se vor astupa gropile existente, astfel încât drumul să poată fi circulat în condiţii cât mai bune şi în acelaşi timp se va lucra la lărgirea drumului de la două la patru benzi.

Reprezentanţii Poliţiei DN 1 Prahova au precizat că vor exista restricţii de circulaţie între kilometrii 53 şi 67, pe tronsonul pe care se vor desfăşura lucrările, pe o perioadă de aproximativ 90 de zile, atât cât se estimează că se va lucra la acest tronson. Sursa citată a precizat că circulaţia se va desfăşura pe o singură bandă pentru ambele sensuri, pe anumite porţiuni lungi de 100 - 200 de metri, iar restricţiile se vor impune alternativ, când pe un sens de mers, când pe celălalt, circulaţia rutieră urmând a fi dirijată fie de reprezentanţi ai firmei PACO, cea care execută lucrările, fie de agenţi de Poliţie Rutieră.

Lucrările pentru lărgirea şoselei de centură din zona vest a municipiului Ploieşti au început, în prezenţa ministrului Transporturilor, Ludovic Orban, în 21 noiembrie, acestea fiind întrerupte la scurt timp.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici