Restricţiile de circulaţie pe DN1 şi DN1A pentru camioane neechipate de iarnă, ridicate

Centrul Infotrafic informează că, sâmbătă, începând cu ora 11.00, în judeţul Prahova, a fost ridicată restricţia impusă pe DN1 şi DN1A pentru autovehiculele cu masa mai mare de 3,5 tone, neechipate pentru circulaţia în condiţii de iarnă, întrucât zăpada a fost îndepărtată de pe partea carosabilă.

359 afișări
Imaginea articolului Restricţiile de circulaţie pe DN1 şi DN1A pentru camioane neechipate de iarnă, ridicate

Restricţii de circulaţie pe DN1 şi DN1A pentru camioane neechipate de iarnă (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

Pe DN1, în zona Comarnic, încă se circulă în coloană pe sensul către Braşov, însă traficul începe să scadă în intensitate, spune Poliţia Română.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române anunţase anterior că începând cu ora 9.45 în judeţul Prahova, pe DN1 şi DN1A, în zona montană, au fost impuse restricţii de circulaţie pentru autovehiculele cu masa mai mare de 3,5 tone, neechipate pentru circulaţia în condiţii de iarnă.

Conform sursei citate, pe ambele drumuri s-au produs câteva blocaje în această dimineaţă din cauza autovehiculelor grele care patinează pe carosabilul acoperit cu zăpadă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici