Reţeaua Cosmote a funcţionat normal după cutremur

Reţeaua Cosmote România a funcţionat în parametri normali după producerea cutremurului, datele preliminare privind traficul arătând că nu au fost înregistrate congestii sau alte probleme de funcţionare, au declarat, miercuri, reprezentanţii operatorului de telefonie mobilă.

22 afișări
Imaginea articolului Reţeaua Cosmote a funcţionat normal după cutremur

Reţeaua Cosmote a funcţionat normal după cutremur (Imagine din arhivă; Claudia Veja/Mediafax Foto)

"În perioada imediată producerii cutremurului, reţeaua Cosmote a funcţionat în parametrii normali. Echipele tehnice (...) au luat toate măsurile necesare pentru a asigura funcţionarea în parametrii normali, chiar şi în cazul unei eventuale creşteri bruşte a traficului, constatate în mod normal în astfel de situaţii. Din datele preliminare pe care le deţinem, nu au fost înregistrate congestii sau alte probleme de funcţionare în reţea", au declarat reprezentanţii operatorului.

Cosmote România este al treilea operator local de telefonie mobilă, cu 6,1 milioane de utilizatori la finele lunii martie.

Un cutremur cu magnitudinea de 5,5 pe scara Richter a avut loc în zona de graniţă româno-bulgară, intensitatea resimţită în Bucureşti fiind de trei-patru grade, potrivit comandamentului de la Institutul Naţional de Fizica Pământului. Cutremurul s-a produs la orele 10:49, la o adâncime de 10 kilometri, şi nu făcut victime sau pagube materiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici