Retragerea generalilor: Iohannis a semnat decretele de trecere în rezervă

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat decrete privind înaintarea în grad şi trecerea în rezervă a mai multor generali, între care şi Daniel Petrescu, fostul şef al Statului Major General al Armatei Române.

31040 afișări
Imaginea articolului Retragerea generalilor: Iohannis a semnat decretele de trecere în rezervă

Retragerea generalilor: Iohannis a semnat decretele de trecere în rezervă

Astfel, marţi, Klaus Iohannis a semnat decretul privind trecerea în rezervă a generalului cu patru stele Daniel Petrescu din Ministerul Apărării Naţionale. Trecerea în rezervă va intra în vigoare la data de 29 decembrie 2023.

A fost semnat decretul privind înaintarea în gradul de general-maior cu două stele, la trecerea în rezervă, a generalului de flotilă aeriană cu o stea Cătălin Băhneanu din Ministerul Apărării Naţionale. Trecerea în rezervă va intra în vigoare la data de 31 decembrie 2023.

De asemenea, a fost semnat decretul privind acordarea gradului de general de flotilă aeriană cu o stea, la trecerea în rezervă, a comandorului Adrian-Ion Duţă din Ministerul Apărării Naţionale, la data de 31 decembrie 2023.

Un alt decret semnat de preşedintele României vizează trecerea în rezervă a generalului de brigadă cu o stea Maxim Dobrinoiu din Serviciul de Telecomunicaţii Speciale.

Totodată, a fost semnat şi decretul privind trecerea în rezervă a generalului de brigadă cu o stea Ion Moldovan din Ministerul Afacerilor Interne.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
general,
decret,
rezervă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici