REVELION 2014: Traficul se aglomerează pe Valea Prahovei. Sute de turişti vor petrece noaptea de ANUL NOU la munte. Ce recomandă poliţiştii

Circulaţia pe DN 1, între Ploieşti şi Braşov, a început să se aglomereze, luni, pe Valea Prahovei, în condiţiile în care sute de turişti se îndreaptă spre munte, unde vor petrece Revelionul, poliţiştii recomandând prudenţă în condiţiile în care pe tronsonul de drum Băicoi - Cornu este ceaţă.

189 afișări
Imaginea articolului REVELION 2014: Traficul se aglomerează pe Valea Prahovei. Sute de turişti vor petrece noaptea de ANUL NOU la munte. Ce recomandă poliţiştii

REVELION 2014: Traficul se aglomerează pe Valea Prahovei. Sute de turişti vor petrece noaptea de ANUL NOU la munte. Ce recomandă poliţiştii (Imagine: Petre Bitoiu/ Mediafax Foto)

Traficul rutier pe drumul naţional 1 a început să se aglomereze luni, la orele prânzului, în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei. Sute de turişti care vor petrece la munte noaptea dintre ani se îndreaptă către staţiunile din judeţele Prahova şi Braşov, astfel încât pe unele tronsoane de drum au început să se formeze coloane pe sensul de mers Bucureşti - Braşov, însă nu sunt blocaje în trafic, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Poliţiştii le recomandă şoferilor să respecte indicaţiile agenţilor de la Poliţia Rutieră, să circule cu prudenţă şi să folosească luminile de ceaţă pe tronsonul cuprins între localităţile Băicoi şi Cornu, din judeţul Prahova, acolo unde ceaţa reduce vizibilitatea.

Aproximativ 25.000 de turişti sunt aşteptaţi să petreacă REVELIONUL în staţiunile de pe Valea Prahovei, gradul de ocupare a locurilor de cazare în Sinaia, Buşteni şi Azuga fiind, anul acesta, de aproximativ 98 la sută.

Potrivit agenţilor din turism, cea mai căutată dintre staţiuni a fost şi anul acesta, la fel ca şi anii trecuţi, Sinaia, însă se constată o creştere a interesului turiştilor pentru staţiunile Azuga şi Buşteni.

Preţul unui pachet turistic de REVELION pe Valea Prahovei porneşte de la o mie de lei de persoană într-o vilă de trei stele din Buşteni şi poate ajunge la 2.000 de euro pentru două persoane în hotelurile de lux.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici