REVELION ÎN BUCUREŞTI - Oprescu: Probabil peste ani Revelionul va fi serbat de toţi bucureştenii pe stradă

Primarul Capitalei a declarat, vineri, că scena din Piaţa Constituţiei va fi terminată pe 30 decembrie şi a invitat bucureştenii să vină la petrecere, unde focul de artificii va fi mai mult decât a fost vreodată, precizând că probabil peste ani Revelionul va fi serbat de toţi bucureştenii pe stradă.

2191 afișări
Imaginea articolului REVELION ÎN BUCUREŞTI - Oprescu: Probabil peste ani Revelionul va fi serbat de toţi bucureştenii pe stradă

REVELION ÎN BUCUREŞTI - Oprescu: Probabil peste ani Revelionul va fi serbat de toţi bucureştenii pe stradă (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

"Pe 30 seara, scena va fi terminată, pentru că avem repetiţii undeva începând cu ora 15.00, pe scenă vor urca artiştii pentru repetiţie", a spus primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, care a mers să vadă stadiul lucrărilor la scena din Piaţa Constituţiei, unde municipalitatea organizează petrecerea de Revelion 2014.

Potrivit primarului Capitalei, petrecerea de Revelion organizată de municipalitate se doreşte a fi acelaşi lucru cu care locuitorii Capitalei au fost obişnuiţi în ultimii ani.

"Sper ca şi anul acesta să fie la fel şi, încet-încet, nu ştiu dacă alţii au observat, ne întindem încolo, către sectorul 3, către sectorul 5 şi în partea dinspre sectorul 1, deci, într-un cuvânt, probabil că peste ani Revelionul va fi serbat de toţi bucureştenii pe stradă", a spus Oprescu.

Întrebat dacă va participa anul acesta la petrecerea din Piaţa Constituţiei, primarul Capitalei a spus că va veni să vadă dacă "totul este în regulă", apoi va merge alături de familia sa.

"Vin să văd că totul este în regulă şi apoi mă duc şi eu la nepoţii mei, care sunt prea mici ca să-i aduc în piaţă, însă probabil că peste vremuri or să mă aducă ei pe mine aici", a mai spus Sorin Oprescu.

Primarul i-a invitat pe bucureşteni să vină în seara de 31 decembrie în Piaţa Constituţiei, precizând că focului de artificii prin care vor fi marcate primele momente ale anului 2014 "va fi mai mult decât a fost vreodată".

"Sper să iasă foarte bine, să-i mulţumească şi pe cei din Palat, dar în principal să-i mulţumească pe toţi cei prezenţi aici", a mai spus primarul general.

Oprescu a precizat că petrecerea va începe în 31 decembrie, în jurul orei 20.00, fiind aşteptaţi aproximativ 40.000 - 50.000 de oameni.

"Eu îi invit pe toţi bucureştenii la petrecere. Avem locuri pentru toată lumea şi eu îi aştept cu toată dragostea şi tot respectul", a mai spus Sorin Oprescu.

Petrecerea de Revelion organizată de Primăria Capitalei în Piaţa Constituţiei va fi deschisă de trupa de percuţionişti Barbarossa, care va prezenta, în premieră, un spectacol ce îmbină dansul şi jongleriile cu torţe aprinse.

Pe scenă vor urca, până la miezul nopţii, Loredana, Delia, Puya, Connect-R şi trupele Mandinga, Vunk şi Voltaj. What's Up feat. DeMoga Music, împreună cu noile nume ale muzicii autohtone Shift, Adda, Liviu Teodorescu, Sorana, Ciprenko şi Lally, vor crea un moment unic, acompaniaţi de un număr impresionant de percuţionişti, pe acordurile noului single "La mulţi ani!".

După numărătoarea inversă, trecerea în 2014 va fi marcată de un foc de artificii, care va dura 15 minute.

Bucureştenii care vor merge în Piaţa Constituţiei vor păşi în noul an într-o atmosferă efervescentă, amfitronii serii fiind Smiley&Friends, respectiv CRBL, Alex Velea şi Andreea Bănică, potrivit municipalităţii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici