Revolver din al Doilea Război Mondial, găsit în zidăria dintr-o anexă a Penitenciarului Gherla

Un revolver în stare avansată de degradare, datând din perioada celui de-al Doilea Război Mondial, a fost găsit marţi în zidăria unei anexe exterioare a Penitenciarului Gherla.

569 afișări
Imaginea articolului Revolver din al Doilea Război Mondial, găsit în zidăria dintr-o anexă a Penitenciarului Gherla

Revolver din al Doilea Război Mondial, găsit în zidăria dintr-o anexă a Penitenciarului Gherla (Imagine: gherlainfo.ro)

Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Gherla, Dan Donciu, a declarat că arma a fost găsită marţi, în jurul orei 11.00, în timpul unor lucrări de renovare la o anexă din exteriorul Penitenciarului Gherla, fiind vorba de un revolver aflat într-o stare avansată de degradare.

"Revolverul se afla în zidăria anexei, iar potrivit constatărilor preliminare acesta este din perioada celui de-al Doilea Război Mondial", a spus Donciu.

Conform sursei citate, conducerea Penitenciarului Gherla a dispus izolarea zonei în care a fost descoperită arma şi a anunţat Poliţia municipiului Gherla.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici