Rezervă-ţi acum vacanţa de vară şi plăteşti doar 60 de euro! Vezi cele mai bune oferte!

Cine spune că nu poţi vizita plajele însorite ale Spaniei sau insulele din Grecia la bani puţini se înşeală! De exemplu, cu cât îţi rezervi mai din timp vacanţa, cu atât costul acesteia scade văzând cu ochii. Aşa că nu lua în seamă frigul de afară şi începe să cauţi de acum cele mai bune oferte pentru zilele calde din vară!

57 afișări
Imaginea articolului Rezervă-ţi acum vacanţa de vară şi plăteşti doar 60 de euro! Vezi cele mai bune oferte!

Rezervă-ţi acum vacanţa de vară şi plăteşti doar 60 de euro! Vezi cele mai bune oferte! (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Chiar dacă suntem în ianuarie, vremea trece văzând cu ochii, aşa că nici nu-ţi dai seama când vei schimba hainele groase pe cele subţiri.

Iar dacă rezervi acum bilete pentru concediul din vară, plăteşti şi cu 50% mai puţin.

Dacă alegi insula Corfu, pentru 7 zile de vacanţă, în perioada 15-22 mai, plăteşti doar 59 de euro! În aceşti bani nu ai inclus transportul cu autocarul, însă vei fi cazat la un hotel de trei stele aflat la doar 200 de metri de plajă.

Iar dacă îţi cumperi bilet de avion de acum dai circa 40 de euro dus-întors. Atenţie însă! Trebuie să-ţi faci rezervare până pe 6 aprilie.

Citeşte mai multe despre ofertele pentru vacanţa de vară pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici