REZULTATE BACALAUREAT 2014 BRĂILA: Promovabilitate de 77,82%

Primele rezultate ale examenului de BACALAUREAT 2014 vor fi afişate luni dimineaţă la centrele de examinare din judeţul BRĂILA. Notele vor fi afişate şi pe edu.ro, portalul Ministerului Educaţiei destinat informaţiilor despre examene.

1473 afișări
Imaginea articolului REZULTATE BACALAUREAT 2014 BRĂILA: Promovabilitate de 77,82%

REZULTATE BACALAUREAT 2014 BRĂILA (Imagine: Tibi Bologh/Mediafax Foto)

Potrivit inspectorului şcolar general al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Brăila, Iulian Danielescu, promovabilitatea la bacalaureat, înainte de contestaţii, este de 77,82 la sută, din promoţia curentă reuşind să ia examenul 87,57 la sută din absolvenţi.

La un singur liceu, Colegiul Naţional "Nicolae Bălcescu", promovabilitatea este de sută la sută, iar cele mai slabe rezultate s-au înregistrat la Liceul Tehnologic "Grigore Moisil", procentul de promovare fiind sub 20.

De asemenea, opt absolvenţi au reuşit să obţină media 10, fiind vorba despre patru candidaţi de la Colegiul "Nicolae Bălcescu", trei de la Colegiul "G. M Murgoci" şi unul de la Liceul de Arte.

"Consider aceste rezultate deosebit de valoroase. Ele reflectă activitatea acestei serii de candidaţi şi nu numai, din ultimii  patru ani. Cred că aceşti copii au fost educaţi în 12 sau 14 ani de cadrele didactice să muncească şi să promoveze numai pe criterii de competitivitate. Bineînţeles că în aceasta activitate aş dori să mulţumesc şi cadrelor didactice din Brăila care au contribuit în decursul anilor la aceste rezultate deosebite. Pe de altă parte, felicit şi candidaţii pentru munca depusă ca să promoveze în bune condiţii, dar şi părinţii pentru sprijinul acordat copiilor în 12 ani de şcoală", a declarat pentru MEDIAFAX  şeful ISJ Brăila, Iulian Danielescu.

În Brăila, în vara anului trecut, promovabilitatea la bacalaureat a fost de 74,17 la sută.

Rezultatele examenului de Bacalaureat 2014 vor fi afişate luni, 7 iulie, până la ora 12:00. CONTESTAŢIILE vor putea fi depuse înte orele 12:00-16:00

Mai jos veţi găsi REZULTATE BAC 2014, de îndată ce ele vor fi publicate de EDU.RO.

În perioada 8 -10 iulie va avea loc soluţionarea contestaţiilor, iar la data de 11 iulie vor fi afişate REZULTATELE FINALE BAC 2014.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici