REZULTATE SIMULARE EVALUARE 2019 EDU.ro. Notele, comunicate astăzi. Ce trebuie să ştie elevii şi părinţii

REZULTATE EVALUARE 2019. La examenele de la Simulare Evaluarea Naţională au participat în acest an proximativ 350.000 de elevi înscrişi în clasele VII-VIII. Comunicarea rezultatelor se va face astăzi pe edu.ro şi afişate la aviziere şcolilor. Notele se pot trece în catalog doar dacă se face o cerere scrisă.

16839 afișări
Imaginea articolului REZULTATE SIMULARE EVALUARE 2019 EDU.ro. Notele, comunicate astăzi. Ce trebuie să ştie elevii şi părinţii

REZULTATE SIMULARE EVALUARE 2019 EDU.ro. Notele, comunicate astăzi. Ce trebuie să ştie elevii şi părinţii

REZULTATE SIMULARE EVALUARE 2019 edu.ro . Rezultatele vor fi analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral în vederea adoptării unor măsuri adecvate pentru îmbunătăţirea performanţelor şcolare.

La solicitarea scrisă a elevului sau a părintelui/tutorelui, notele obţinute la simulările naţionale pot fi trecute în catalog.

Subiectele sunt elaborate de către specialiştii Centrului Naţional de Evaluare şi Examinare (CNEE) şi sunt proiectate, transmite Ministerul Educaţiei, astfel încât tratarea lor să valorifice capacitatea elevilor de a se exprima pe temele din programa de examen, parcurse până la această dată. Corectarea lucrărilor va fi realizată, în baza unor bareme care asigură unitatea şi obiectivitatea evaluării şi notării la nivel naţional, de către doi profesori, de regulă, din unităţile de învăţământ în care elevii susţin simularea.

Obiectivele acestei simulări sunt familiarizarea elevilor cu rigorile examenului pe care îl vor susţine la finalul ciclului gimnazial, stabilirea nivelului real de pregătire atins în această etapă, precum şi optimizarea pregătirii în vederea obţinerii unor rezultate satisfăcătoare la probele din luna iunie, potrivit sursei citate.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici