Ro-Alert la Sfântu Gheorghe: Localnicii au fost avertizaţi după ce un urs a fost văzut plimbându-se prin oraş

Sistemul Ro-Alert a fost folosit pentru avertizarea localnicilor din Sfântu Gheorghe că un urs a fost văzut în zona ştrandului municipal.

486 afișări
Imaginea articolului Ro-Alert la Sfântu Gheorghe: Localnicii au fost avertizaţi după ce un urs a fost văzut plimbându-se prin oraş

Ro-Alert la Sfântu Gheorghe după ce un urs a fost văzut zona ştrandului din oraş

Potrivit reprezentaţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Mihai Viteazul” al judeţului Covasna, miercuri dimineaţă ISU a transmis un mesaj de avertizare folosind sistemul Ro-Alert privind prezenţa unui urs în oraşul Sfântu Gheorghe.

„Atenţie! Urs observat în zona Lunca Oltului! Evitaţi zona! Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Mihai Viteazul al judeţului Covasna”, este mesajul transmis.

La rândul lor, jandarmii covăsneni au declarat că ursul a fost văzut noaptea, în zona ştrandului municipal.

„Jandarmeria Covasna a direcţionat imediat echipa de intervenţie pentru preveni contactul animalului sălbatic cu oamenii şi au fost anunţate Garda de mediu si A.J.V.P.S., pentru a tranchiliza şi reda animalul mediului natural. La vederea autospecialei, ursul s- a retras în habitatul natural. Jandarmii monitorizează în continuare zona, fiind pregătiţi să intervină în cazul în care ursul îşi va face din nou apariţia”, au anunţat jandarmii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici