RO-WINE revine la Cluj cu ediţia de primăvară

În weekendul 4-5 martie, RO-Wine invită iubitorii de vinuri şi specialiştii HoReCa la ediţia de primăvară a celui mai aşteptat festival dedicat vinurilor premium şi superpremium din România. Conform tradiţiei, RO-Wine | The International Wine Festival of Romania se va desfăşura în incinta Chios Social Lounge, Cluj Napoca.

179 afișări
Imaginea articolului RO-WINE revine la Cluj cu ediţia de primăvară

RO-WINE revine la Cluj cu ediţia de primăvară

Organizatorii vă aşteaptă la această ediţie cu peste 300 de vinuri premium şi superpremium din România, Republica Moldova, Italia, Franţa, Portugalia, Spania, Argentina, SUA şi Noua Zeelandă.

Ca de obicei, vizitatorii vor avea ocazia să deguste o selecţie de vinuri spumante şi champagne premium de la producători de vin din România şi internaţionali, importatori şi case de champagne, în confortul spaţiului de evenimente al Chios Social Lounge, din Parcul Central Simion Bărnuţiu din Cluj.

Invitatul special al ediţiei de primăvară este Mihai Morar, un pasionat şi iubitor al vinului de excepţie, care aşteaptă cu nerăbdare să descopere cât mai multe etichete şi poveştile spectaculoase din spatele acestora.

Cu siguranţă, un plus pe care îl are ediţia aceasta este prezenţa producătorilor din Asociaţia Micilor Producători ai Moldovei, pregătiţi să-i surprindă pe vizitatori cu vinuri de calitate.

Carrefour România, partener al festivalului, va lua parte pentru prima dată la această ediţie clujeană, unde va prezenta publicului programul Deschidem Vinul Românesc (DVR), un program naţional pe termen lung, care are misiunea de a sprijini industria vinului românesc şi de a pune România pe harta internaţională a vinului, precum şi cea mai mare selecţie de vinuri româneşti. În premieră pentru o ediţie desfăşurată la Cluj, participanţii vor putea achiziţiona vinuri la preţuri speciale.

Nici de la această ediţie plină de surprize, nu va lipsi patiseria fină franţuzească şi untul topit pe pâinea caldă, oferită de Nicolai Tand, la standul L’Univers de Nicolai.

De altfel, cafeaua de specialitate Constantin Coffee va încânta vizitatorii curioşi cu aromele şi poveştile din spatele celei mai consumate băuturi din lume.

„Este un lucru extraordinar faptul că putem sa aducem în acelaşi loc profesionişti, pasionaţi şi specialişti Horeca, dar şi studenţi, curioşi să descopere vinuri premium şi superpremium din toată lumea. Clujul este un oraş efervescent, iar oamenii de aici apreciază evenimentele de top, aşa cum este şi RO-Wine”, au declarat Marinela Ardelean şi Liviu Popescu, organizatorii RO-Wine.

Ca la fiecare ediţie, accesul pentru cei implicaţi în piaţa de vinuri sau horeca este gratuit, în baza înregistrării prealabile pe site-ul oficial al evenimentului, www.romaniawinefestival.com.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici