Roi de albine în oraşul Arad. Un bărbat a fost atacat

  • Un roi de albine a atacat un bărbat aflat într-un cartier al oraşului Arad.
  • La faţa locului a fost trimisă o echipă de jandarmi.
494 afișări
Imaginea articolului Roi de albine în oraşul Arad. Un bărbat a fost atacat

Sursa foto: Profimedia

Incidentul a avut loc în Arad şi a fost anunţat la 112. Jandarmii arădeni au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că „zona în care locuieşte a fost invadată de un roi de albine, care au devenit agresive, soţul acesteia fiind atacat.”

Jandarmii au solicitat ajutorul unui coleg care este şi apicultor.

„Ajunşi la adresa indicată jandarmii au păzit zona pentru a proteja locuitorii şi au solicitat sprijinul unui specialist apicultor, un coleg jandarm aflat în timpul liber, care a ridicat roiul de albine în siguranţă”, au relatat jandarmii.

Oamenilor li se recomandă să nu se apropie de cuiburile albinelor şi să apeleze numărul unic de urgenţă 112 dacă sunt atacaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici