Român dat în urmărire internaţională arestat în Costa Rica

Autorităţile din Costa Rica au arestat un român căutat după ce a fost condamnat pentru infracţiunea de omor, ţara noastră solicitând extrădarea acestuia, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

8564 afișări
Imaginea articolului Român dat în urmărire internaţională arestat în Costa Rica

Român dat în urmărire internaţională arestat în Costa Rica

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că bărbatul a fost localizat în Costa Rica în luna ianuarie a acestui an, autorităţile din România fiind informate vineri că acesta a fost arestat.

Românul era căutat după ce, în septembrie 1996, împreună cu tatăl său, a bătut un bărbat pe care l-au dus apoi şi poliţie şi de acolo, la spital, victima murind la unitatea spitalicească.

El a fost dat în urmărire naţională în octombrie 2002, apoi în urmărire internaţională în aprilie 2003 şi, în ianuarie 2018, a fost localizat în Costa Rica. Autorităţile române au transmis informări către instanţe şi Ministerul Justiţiei, pentru întocmirea documentelor necesare extrădării, iar, vineri, au fost informate că bărbatul a fost arestat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici