Româncă, spitalizată la Viena după ce a fost stropită cu lichid inflamabil şi apoi i s-a dat foc

Poliţia austriacă informează că o româncă a fost spitalizată cu arsuri grave, după ce a fost stropită cu un lichid inflamabil apoi i s-a dat foc, potrivit www.lethbridgeherald.com

80 afișări
Imaginea articolului Româncă, spitalizată la Viena după ce a fost stropită cu lichid inflamabil şi apoi i s-a dat foc

Româncă, spitalizată la Viena după ce a fost stropită cu lichid inflamabil şi apoi i s-a dat foc (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Poliţia spune că femeia, Florentina M. (35 de ani) a suferit arsuri grave pe corp şi pe mâini, după ce a fost atacată duminică pe o stradă din Viena. Ea este în prezent într-o comă indusă.

Românca se află sub observaţie medicală, a precizat, luni, MAE la solicitarea MEDIAFAX, adăugând că ambasada României se află în contact permanent cu autorităţile austriece şi cu reprezentanţii spitalului.

Potrivit MAE, ambasada României la Viena a solicitat, la 16 mai, autorităţilor locale competente, informaţii asupra acestui caz. "Ambasada României la Viena se află în permanent contact cu autorităţile locale, precum şi cu reprezentanţii spitalului în care este internat cetăţeanul român. Întrucât ancheta este în curs de desfăşurare, nu se pot face publice elemente suplimentare cu privire la acest caz", precizează MAE.

Referitor la victima incidentului, MAE precizează că aceasta a fost incendiată de indivizi necunoscuţi la intrarea într-un local de noapte din Viena. "În prezent, cetăţeanul român se află sub observaţie medicală", precizează MAE.

Poliţia a declarat că atacatorul, încă neidentificat, ar fi plecat cu un autoturism BMW.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici