România a câştigat cinci medalii la Campionatul Balcanic de Karate al Poliţiştilor

România a obţinut cinci medalii, dintre care una de aur, la cea de a VII-a ediţie a Campionatului Balcanic de Karate al Poliţiştilor, care a avut loc la Atena, în perioada 14 - 17 septembrie, a anunţat, luni, Ministerul Administraţiei şi Internelor (MAI).

239 afișări
Imaginea articolului România a câştigat cinci medalii la Campionatul Balcanic de Karate al Poliţiştilor

România a câştigat cinci medalii la Campionatul Balcanic de Karate al Poliţiştilor (Imagine: Andreea Balaurea/Arhiva Mediafax Foto)

Medalia de aur a fost obţinută de Corina Tănăsescu, din cadrul Jandarmeriei Prahova, la proba de Kata, al cărei argint a fost obţinut de Mihai Tâmpeanu, de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Galaţi. Medalii de bronz au revenit, la Kumite, Dianei Mocanu, angajată a Jandarmeriei Galaţi, lui Mihai Ionescu, de la Serviciul de Operaţiuni Speciale Iaşi, şi echipei masculine de Kumite.

De asemenea, poliţiştii români au obţinut locul III în clasamentul general pe naţiuni.

La ediţia din acest an a competiţiei au participat sportivi care au reprezentat ministere de Interne din Albania, Bulgaria, Cipru, Grecia, România şi Turcia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici