România securizează 3 dintre aeroporturile sale cu tehnologie video AI

România securizează 3 dintre aeroporturile sale cu tehnologie video AI. Bagajele vor fi localizate cu AI pe aeroporturile Cluj, Sibiu şi Satu Mare.

3558 afișări
Imaginea articolului România securizează 3 dintre aeroporturile sale cu tehnologie video AI

România securizează 3 dintre aeroporturile sale cu tehnologie video AI

Ipsotek, o companie lider mondial în soluţii de analiză video bazată pe inteligenţă artificială, a câştigat trei contracte pentru implementarea tehnologiei de ultimă generaţie pe aeroporturile din Cluj, Sibiu şi Satu Mare, relatează Digital Affaires.

Tehnologiile instalate pe cele trei aeroporturi vor permite detectarea bagajelor abandonate, intrarea neautorizată a vehiculelor în zone cu restricţii, identificarea vehiculelor abandonate şi alte soluţii de analiză video.

Ipsotek a primit aceste proiecte prin intermediul partenerului său UTI Construction and Facility Management (UTI CFM).

UTI CFM şi Ipsotek au fost deja implicaţi în mai multe proiecte în trecut, inclusiv în colaborarea de la Aeroportul Henri Coandă (Otopeni) din Bucureşti în 2020.

Stephen Papaloizou, directorul de conturi britanice şi europene al Ipsotek, a declarat: "Aceste noi proiecte reprezintă etape importante în ceea ce priveşte securitatea şi excelenţa operaţională pe aeroporturile din România. Acest parteneriat a avut un rol esenţial în extinderea prezenţei noastre pe piaţa românească. Experienţa vastă şi capacităţile de integrare ale companiei, împreună cu software-ul de ultimă generaţie de analiză video al Ipsotek, au permis introducerea fără probleme a soluţiilor avansate de securitate în regiune. Implementarea planificată a soluţiilor de analiză video AI de la Ipsotek pe aeroporturile din Cluj, Sibiu şi Satu Mare va revoluţiona procesele operaţionale şi de securitate”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici